Human Design

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem die je informatie kan geven over je kwaliteiten en valkuilen. Het laat zien wat jou uniek maakt als mens. Je unieke zijn gaat niet alleen over je DNA maar ook over je energetische routekaart. Wie ben ik en wat is mijn rol in deze wereld? Het is een grote vraag die soms leuke en interessante dingen met zich meebrengt en die ook confronterend en lastig kan zijn. Human Design kan je daarin op weg helpen.

Aan de hand van je geboortegegevens kan jouw unieke design opgevraagd worden. Wat je nodig hebt is je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (dit laatste kun je eventueel opvragen bij de gemeente waar je bent geboren). Het geeft inzichten in jezelf en is daarmee een mooie en aanvullende manier voor het vergroten van je zelfkennis en zelfontwikkeling.

Waarom PMT en Human Design?

Door mijn ruime ervaring als PMT’er heb ik mijn praktische kennis en ervaring op verschillende gebieden mogen ontwikkelen. Ik blijf echter ook altijd nieuwsgierig en leergierig naar andere vormen en stromingen die een bijdrage kunnen leveren aan het kunnen aanbieden van een breder en completer plaatje voor wie je bent als mens.

Toen Human Design op mijn pad kwam vielen er meerdere kwartjes waardoor ik mezelf beter leerde kennen en ik , ook met terugwerkende kracht, kon zien waar ik in en ook uit mijn kracht heb geleefd. Direct daarna dacht ik; dit moet ik delen! Als het mij zo veel kan brengen dan gun ik dat anderen ook.

Mijn missie is om Human Design te integreren in mijn PMT behandelingen. Het kan ondersteunen in het voelen en ervaren van meer plezier, energie, rust, balans en flow in je leven!

Wat als ik niks heb met Human Design maar wel graag PMT wil volgen?

Dan meld je je gewoon aan voor PMT! Ik ben me er bewust van dat niet iedereen met Human Design aan de slag wil. Als je er voor open staat dan nemen we dat mee in je behandeling. Wil je dat niet dan is dat ook goed!

Aansluiten bij jouw hulpvraag op je eigen manier en tempo blijft altijd centraal staan!