Over mij


Mijn naam is Alet Stenveld, geboren in 1980 en wonend in Assen. 

Via het Cios in Heerenveen en de Calo in Zwolle ben ik in 2005 afgestudeerd als Psychomotorisch Therapeut. Na een paar jaar als allround medewerker gewerkt te hebben in de sportschool ben ik in 2007 gestart met werken bij Accare.

Na 12,5 jaar inzetbaar te zijn geweest voor de verschillende teams van de kliniek werk ik nu vooral voor de poli- klinische afdelingen. Binnen deze afdelingen werk ik individueel, in kleine groepjes en ook met gezinnen. 

Mijn enthousiasme, positiviteit, inlevingsvermogen, eerlijke en open manier van contact maken zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor mij.

Het zoeken, uitproberen, bijschaven, oefenen en leren binnen een PMT traject is voor mij elke keer weer een nieuwe uitdaging.
Ik geniet wanneer ik zie dat een kind, jongere of volwassene letterlijk en figuurlijk in beweging komt en daar op verschillende manieren van kan profiteren!

Binnen mijn eigen praktijk uren ben ik ook inzet baar als coach via Liberi Coaching.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). 

Regelmatig volg ik cursussen, lezingen en masterclasses om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.